Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Τα διαγνωστικά εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με τελευταίου τύπου αναλυτές των εταιριών και με πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες διενέργειας εξετάσεων ώστε να διασφαλίζεται το ορθό και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Ψηφιακή Μαστογραφία

Το τμήμα ψηφιακής μαστογραφίας είναι εξοπλισμένο με το κορυφαίο σύστημα SELENIA του Αμερικάνικου οίκου HOLOGIC.                                                                                                              ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2102810500                                       

Καρδιολογικό Τμήμα

Το καρδιολογικό τμήμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας της GE.

Τμήμα Υπερήχων και Tripplex

Το τμήμα είναι εφοδιασμένο με σύγχρονους υπερηχοτομογράφους σώματος LOGIC της GE 4ης γενιάς.

Tripplex Αγγείων Σώματος

Με το Triplex μπορούμε να ελέγχουμε την ροή του αίματος μέσα στα αγγεία του σώματος όπως η αορτή, οι καρωτίδες, οι νεφρικές αρτηρίες, οι φλέβες και αρτηρίες άνω και κάτω άκρων.

Ακτινολογικό Εργαστήριο

Εξοπλισμένο με πλήρες σύστημα της εταιρείας SIEMENS συνδεδεμένο με κεντρικό ψηφιοποιητή KODAK DryView 6800 για βέλτιστη απεικόνιση των ακτινογραφιών.

Τμήμα Ορθοπαντογράφου

Το τμήμα υποστηρίζεται από το πανοραμικό μηχάνημα CRANEX EXCEL CEPH του οίκου SOREDEX που παράγει εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Κοπώσεως

Οι εξετάσεις οστεοπόρωσης πραγματοποιούνται με το μηχάνημα EXPLORER του Αμερικάνικου οίκου HOLOGIC τεχνολογίας FAN BEAM.

01234567

Οι υπηρεσίες του "ευ φροντίζειν"

 

Το Διαγνωστικό Κέντρο "ευ φροντίζειν" διαθέτει σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό & είναι στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό.

Στο κέντρο μας γίνονται αιματολογικές, μικροβιολογικές, κλινικής χημείας, ανοσολογικές, αναλυτικής χημείας, ορμονολογικές, βιοχημικές και γεννετικές εξετάσεις, καρκινικοί και νεοπλασματικοί δείκτες, αλλεργιογόνα, παράγοντες πήξης, ηλεκτροφορήσεις, ναρκωτικές ουσίες, βιοψίες προστάτη και θυροειδούς, τεστ παπανικολάου. Επίσης ψηφιακές ακτινογραφίες, κεφαλομετρικές ακτινογραφίες, ψηφιακές μαστογραφίες με έναν από τους πιο σύγχρονους ψηφιακούς μαστογράφους στην Αθήνα, μετρήσεις οστικής πυκνότητας, triplex αγγείων & καρδιάς και υπερηχογραφήματα σώματος.

Παρέχεται η δυνατότητα για κατ' οίκον αιμοληψίες & ακτινογραφίες.

Το Διαγνωστικό Κέντρο "ευ φροντίζειν" έχει σύμβαση με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία του ΕΟΠΥΥ.


NEWSLETTER

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ:

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑFacebookTwitter

Επικοινωνία
Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως - Μεταμόρφωση - Τηλ. 2102810300 - 2102810500 - 6978024834
Ώρες λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 07:00 - 21:00 - Σάββατο 07:00 - 15:00